Overige

Strategische samenwerking

Door samen te werken met Van Vuuren Elektrotechniek versterkt bouwconcern Dura Vermeer de Divisie Techniek. Het partnerschap krijgt concreet vorm door een strategisch belang van Dura Vermeer in Van Vuuren Elektrotechniek.

Foto Dura Vermeer

 

Dura Vermeer versterkt zich met een partner die gespecialiseerd is op het gebied van Infratechniek, Elektrotechniek en Beveiligingstechniek. Anderzijds haalt Van Vuuren Elektrotechniek met Dura Vermeer een financieel sterke partij in huis, die de onderneming verder kan laten groeien en de mogelijkheid biedt om toe te treden tot nieuwe afzetkanalen en markten. Tevens creëert de samenwerking de mogelijkheid om te versnellen in ontwikkelingen als duurzaamheid, circulariteit en biobased toepassingen.

Familiecultuur

Van Vuuren Elektrotechniek en Dura Vermeer hebben elkaar gevonden vanuit een familiecultuur, gezamenlijke langetermijnfocus, minimale overlap van elkaars activiteiten en bewezen partnerschap in projecten.

Familiebedrijf Van Vuuren Elektrotechniek bestaat sinds 1925 en heeft een lange staat van dienst op elektrotechnisch gebied in Noord- en Zuid-Holland. Met name de laatste decennia heeft de onderneming zich krachtig ontwikkeld en is er, naast de bestaande afdelingen Infratechniek en Elektrotechniek, een nieuwe afdeling bijgekomen op het gebied van Beveiligingstechniek.

Van Vuuren Elektrotechniek behoudt zijn zelfstandige positie ten opzichte van Dura Vermeer, met behoud van naam en uitstraling, een ongewijzigde bedrijfsvoering en ondernemend vermogen. De samenwerking met Dura Vermeer biedt de mogelijkheid om krachten te bundelen wanneer dat nodig is.


Voorschriften voor beheer en onderhoud alarmapparatuur →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: