Gereedschap en PBM

Extra bescherming huren tegen de thermische risico's van vlambogen

Nieuwe veiligheidskleding te huur

Installateurs van elektrische installaties, energieleveranciers of elektriciens; wie in de elektrotechnische branche werkt, wordt geconfronteerd met het gevaar van vlambogen. Soms kunnen installaties tijdens onderhoudswerken of herstellingen niet worden uitgeschakeld en moeten de werkzaamheden onder spanning worden uitgevoerd. Met de collectie Dynamic Allround Arc biedt MEWA nieuwe huurkleding die beschermt tegen de thermische effecten van een elektrische stoorlichtboog.

 

De nieuwe veiligheidskleding zit makkelijk, is veilig en ziet er cool uit. Door de dubbel gelaagde voorzijde zorgt MEWA Dynamic Allround Arc voor een doeltreffende, betrouwbare bescherming van installateurs, medewerkers van gemeentediensten en energieleveranciers. Vesten, broeken en tuinbroeken garanderen dagelijkse, beproefde bescherming tegen elektrostatische ladingen volgens EN 1149-5 (elektrostatische eigenschappen, antistatisch), tegen hitte volgens EN ISO 11611 en 11612, en tegen stoorlichtbogen volgens IEC 61482-1-2, klasse 2.

Verkrijgbaar in full-service

Opdat deze belangrijke beschermende functies gedurende lange tijd behouden zouden blijven, is de kleding bij MEWA verkrijgbaar in full-service. De veiligheidskleding wordt geleverd, na gebruik opgehaald en vakkundig gewassen. Tegelijk checkt MEWA de kledingstukken op functionaliteit, zodat gebruikers zeker kunnen zijn dat de kleding ook na het wassen blijft voldoen aan de geldende norm. Voor ondernemingen betekent dit niet alleen meer veiligheid, maar bovendien een besparing op tijd en moeite.

MEWA Dynamic Allround Arc heeft een modieuze, sportieve snit. Reflecterende strepen benadrukken deze look en zorgen voor een goede zichtbaarheid. Gereedschap kan worden opgeborgen in één van de talrijke zakken. De opstaande kraag van de vest en de verstelbare, voor absolute veiligheid verdekte drukknopen zijn handige details die het verschil maken. Deze veiligheidskleding is er in effen antraciet of tweekleurig in ultramarijn / antraciet en marineblauw / antraciet.

Meer artikelen van MEWA Textiel-Service BV :

Extra bescherming huren tegen de thermische risico's van vlambogen


Installateurs van elektrische installaties, energieleveranciers of elektriciens; wie in de elektrotechnische branche werkt, wordt geconfronteerd met het gevaar van vlambogen. Soms kunnen installaties tijdens onderhoudswerken of herstellingen niet worden uitgeschakeld en moeten de werkzaamheden onder spanning worden uitgevoerd. Met de collectie Dynamic Allround Arc biedt MEWA nieuwe huurkleding die


Parametreerbare veldbusmodule →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: